Topbanner_Algemeen_MIT_Team

Maak kennis met team Industriële Techniek

Bij team Industriële Techniek hebben we jarenlange ervaring op het gebied van industriële automatisering. Van complexe tot rechttoe rechtaan projecten, met onze brede expertise realiseren we projecten van ontwerp tot en met uitvoering.

Ons team bestaat uit een goede zeer ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Vanuit onze compleet ingerichte werkplaats in Eersel bouwen wij schakel- en besturingspanelen en verdelers en maken we machinebekabeling en assembleren we kabels.

Onze historie

De wortels van ons bedrijf liggen in het bedrijf 'Combinatiebouw voor industriële elektrotechniek b.v.'. Vanaf het allereerste begin hebben we ons bezig gehouden met het samenstellen van componenten tot een verdeel- of besturingskast. 

Verhuizing naar de Kempen

Na een aantal verhuizingen in Geldrop en Eindhoven vestigen we ons begin jaren 60 op een nieuw industrieterrein in Hapert. Dit zal voor vele jaren het vestigingsadres zijn. De kernactiviteit blijft productie van schakel- en besturingspanelen maar dit wordt al snel uitgebreid met afdelingen voor productie van plaatwerk, spuitgiet onderdelen, graveerwerk en woonhuisventilatie. Al deze afdelingen worden uiteindelijk zelfstandige bedrijven.

In 1990 worden de eerste plannen gemaakt om het bedrijf te verkopen. De eigenaar en de directeur hebben de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Voortzetting Combinatiebouw
Op 1 februari 1992 is de overname een feit. Drie nieuwe eigenaren, allemaal al langere tijd werkzaam bij het bedrijf, nemen de kernactiviteit over. Vanuit een nieuw pand in Eersel gaat Combinatiebouw verder. De marktbenadering wordt aangescherpt, verbreding van de markt is het doel. De productieruimte van 600 m2 is al snel te klein en wordt in de loop der jaren uitgebreid tot een moderne, goed ingerichte productieruimte van 1200 m2. Na pensionering van twee aandeelhouders komt er een nieuwe DGA in het bedrijf en samen geven Tom Staals en Marc Lijbaart vanaf 2000 leiding aan de onderneming. 

Samenwerking met Mansveld Techniek

Sinds 2015 is Combinatiebouw onderdeel van Mansveld Techniek. Dit is voor beide partijen een vruchtbare samenwerking. De (h)echte Brabantse bedrijfscultuur, de wortels in verschillende disciplines van de elektrotechniek en de persoonlijke en professionele aanpak en manier van werken zorgen ervoor dat beide bedrijven elkaar versterken en een nog completer pakket aan elektrotechnische oplossingen kunnen bieden aan klanten. 

In eerste instantie ging Combinatiebouw verder onder de naam ´Mansveld Combinatiebouw´. Sinds 2018 staat Tom Staals aan het roer en in 2019 is de naam gewijzigd in Mansveld Industriële Techniek, passend bij het specialisme dat wij aanbieden binnen de groep specialismen die gebundeld zijn binnen Mansveld Techniek.

App Tom